Last news in Fakti

18 Юли, 2022 13:02 2 299 0

Сензация: Роналдо убедил Диего Симеоне да го привлече

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед-
  • диего симеоне-
  • атлетико мадрид

Португалската звезда иска да напусне Манчестър Юнайтед и да премине в клуб, който да играе в Шампионската лига и има шанс да достигне до последната фаза на турнира

Сензация: Роналдо убедил Диего Симеоне да го привлече - 1
Снимка: БГНЕС

Кристиано Роналдо е убедил Диего Симеоне да го привлече в Атлетико Мадрид. Това съобщава вестник "АС". Португалската звезда иска да напусне Манчестър Юнайтед и да премине в клуб, който да играе в Шампионската лига и има шанс да достигне до последната фаза на турнира, което условие се изпълва от мадридчани.

Мениджърът на играча Жорже Мендеш вече от няколко седмици го предлага на някои от най-големите клубове, но Байерн (Мюнхен) и Челси отхвърлиха възможността да го вземат. В крайна сметка Роналдо лично е говорил с Диего Симеоне, информира изданието, и е успял да го убеди, че с него в състава си “дюшекчиите” имат шансове за успех. През миналата кампания те достигнаха до 1/4-финалите на турнира, където отпаднаха след минимална загуба с 1:0 в двата двубоя с Манчестър Сити.

Португалецът все още не се е присъединил към лятната подготовка на “червените дяволи” и пресата продължава да спекулира, че това се дължи именно на желанието на играча да смени клубната си принадлежност. Той е бивш играч на Реал Мадрид, където между 2009-а и 2018-а отбеляза 311 гола в 292 мача, но е споделил на Симеоне, че няма проблем да се завърне в Мадрид, но с екипа на Атлетико. Очакванията са цената на бившия играч на Ювентус да е между 15 и 20 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА