Last news in Fakti

20 Юли, 2022 23:03 1 246 1

Дарко Тасевски смята, че ЦСКА е „твърд фаворит“ срещу Македония ГП

  • дарко тасевски-
  • цска-
  • македония гьорче петров-
  • лига на конференциите

Това е въпреки проблемите със селекцията в тима

Дарко Тасевски смята, че ЦСКА е „твърд фаворит“ срещу Македония ГП - 1
Снимка: БГНЕС

„ЦСКА е твърд фаворит в мача срещу Македония Гьорче Петров“. Това заяви легендата на Левски - Дарко Тасевски, в интервю за „Тема Спорт“.

За мен ЦСКА е твърд фаворит. Факт е, че не започнаха много добре сезона. Селекцията закъснява, имат и проблеми с контузии. Но ЦСКА си е ЦСКА. Стабилен отбор. Единственото, което може да ги притеснява, е, че срещата ще се изиграе в 18:30 часа, когато е най-топло. Винаги тук в София, ако е 36 градуса, там е поне 40. Странно ми е и не разбирам защо насрочиха този час, никой друг двубой в Македония не се играе по това време. Условията ще са ужасни и ще е много тежко за игра. Теренът е малък, така че тук единствено виждам шанса за Македония Гьорче Петров. Ако говорим за качество, мисля, че ЦСКА е много по-силният отбор и ще преодолее този съперник“, каза той пред вестника.

Тасевски също така изтъкна, че северномакедонският тим е млад, но с добра организация и не бива да се подценяване от никого в евротурнирите.

„Армейците“ ще гостуват в Скопие на 21 юли от 18:30 часа.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 из Београдо Нада

    1 1 Отговор
    Златни ти уста