Last news in Fakti

22 Юли, 2022 13:25 2 762 2

Медиите в Гърция съсипаха от критики ПАОК

  • паок-
  • левски-
  • футбол

ПАОК показа лошо лице и голяма слабост в атака

Медиите в Гърция съсипаха от критики ПАОК - 1
Снимка: БГНЕС

Медиите в Гърция съсипаха от критики With за вчерашната загуба с 0:2 от Левски в първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

“Шок в София!”, пише gazzetta.gr. “Кошмарна нощ в София за слабия ПАОК и ще трябва да покаже съвсем друго лице на “Тумба”, ако не иска да претърпи голямо бедствие в Европа”, допълва изданието.

“ПАОК показа лошо лице и голяма слабост в атака. Никой не игра, както се очакваше”, пише sports24.gr.

“Кататстрофа в София. Некомпактни и без бегла надежда. Преди година в Дъблин бе същото, но тогава поне имаше един гол. Сега ПАОК има да изкачва планина”, анализира protothema.gr

“Желета в защитата, нула креативност в предни позиции, ПАОК трябва да търси обрат след фиаско в София”, анализира sdna.gr. “Всяко начало е трудно с изключение на това на ПАОК, което е кошмарно”, добавя още изданието.

“Шокиращ, но логичен резултат срещу Левски. Работата изглежда доста сложна”, признава sport-fm.gr.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 10 Отговор
    ЛЕВСКИ ОЛЕ
  • 2 Спокойно

    2 0 Отговор
    Всичко ще си дойде на мястото, на Тумба ще бъде много горещо и тежко.