Last news in Fakti

25 Юли, 2022 14:13 2 844 0

Ливърпул продава името на новата трибуна на “Анфийлд”

  • анфийлд роуд-
  • анфийлд-
  • ливърпул-
  • футбол-
  • трибуна-
  • били хоугън

Не го направихме за главната трибуна, но може да го сторим за “Анфийлд Роуд”

Ливърпул продава името на новата трибуна на “Анфийлд” - 1
Снимка:

Изпълнителният директор на Ливърпул Били Хоугън заяви, че “червените” могат да продадат името на новата трибуна на “Анфийлд” за набиране на допълнителни средства за тима. 19-кратните шампиони на Англия в момента реконструират една от трибуните на емблематичното съоражение в проект на стойност 80 милиона паунда, който трябва да бъде завършен до началото на сезон 2023/24, и ще добави 7000 хиляди места, като общият капацитет на стадиона трябва да достигне до 61 хиляди места.

“Това със сигурност е нещо, което ще обмислим. Не го направихме за главната трибуна, но може да го сторим за “Анфийлд Роуд”. Няма да откажем оферта, но не е и нещо, което преследваме активно. Току-що сменихме терена с ново хибридно покритие, което ще ни даде повече гъвкавост занапред, защото не изисква толкова много време за повторното си израстване през лятото. Това ще ни даде по-голям прозорец, в който да работим от лятото на 2024-а и повече възможности за концерти и различни мероприятия през лятото. Това е невероятно съоражение и ние ще работим по събитията възможно най-активно”, заяви Хоугън.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА