Last news in Fakti

25 Юли, 2022 16:33 972 5

Изпращат Диего Армандо Марадона в космоса (ВИДЕО)

  • диего армандо марадона-
  • космос

Сателит ще носи неговия прякор в орбита

Изпращат Диего Армандо Марадона в космоса (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Диего Армандо Марадона ще излети в космоса заедно с чифт бутонки и послания от негови почитатели от целия своят, научихме от Reuters.

Сателит ще носи един от прякорите на футболната легенда - „Barrilete cósmico“ („Космическото хвърчило“), за да изведе в орбита капсула в памет на спортната легенда.

Видеа с неговите привърженици ще се излъчват в галактическото пространство в опит да се свържат с духа му. Те изобилстват с послания към Марадона, както и с пожелания за бъдещи успехи на аржентинския национален отбор.

Припомняме, че Диего Марадона почина през 2020 г. след продължително лечение и борба със зависимостта му към обезболяващите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 1 Отговор
    Аман от наркомани
  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 1 Отговор
    после да няма защо липсват доктори или инженери? щото е важно да си ритни топковец за което дори не е нужно да можеш да пишеш или четеш но те знае цял свят че си най великия човек на света без нищо ползно за тоя свят да си направил ама медийте сте виновни за всичко все тая де ковида е създаден да изчисти празноглавицте по света

    Коментиран от #3

  • 3 ⚜️Просветен⚜️

    2 2 Отговор

    До коментар #2 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Когато станеш толкова добър в нещо, колкото Дон Диего е бил във футбола, само тогава микроскопичното ти мнение би имало право изобщо да съществува!
  • 4 боненини

    2 0 Отговор
    Диего е отвъд всичко земно и вселенско, но със сигурност не почина от "зависимостта му към обезболяващите".
  • 5 Патето Яки

    2 0 Отговор
    И македонеца ще пратим в космоса както каза Славчу.