Last news in Fakti

22 Юни, 2013 14:05 1 160 0

Футболист почина по време на мач в Хърватия

  • хърватия-
  • почина-
  • ален памич-
  • трагедия
Футболист почина по време на мач в Хърватия - 1
Снимка: ЕПА/ БГНЕС

23-годишният футболист Ален Памич е починал по време на мач на малки вратички в Хърватия, съобщи местният „Вечерни лист”.

Младият играч е припаднал на игрището, а малко по-късно е била установена смъртта му. Най-вероятно става въпрос за сърдечен удар, тъй като Памич е имал кардиологични проблеми и преди това. Изданието припомня, че през 2010 година младокът е играл в белгийския Стандарт (Лиеж), но о клуба прекратяват договора му именно заради здравословните му проблеми и невъзможността да е пълноценен на терена. За последно Памич е получил сърдечен пристъп по време на мача с Локомотива (Загреб) през февруари. Веднага след инцидента тази зима лекарите са му препоръчали да спре с футбола, но въпреки това той е продължил.

Ален е син на бившия хърватски национал Игор Памич, който в момента е треньор на Истра.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА