Last news in Fakti

26 Юли, 2022 11:01 723 1

В Норвегия: ЦСКА ще плати между между 500 и 700 хиляди евро за халф

  • цска-
  • футбол-
  • джонатан линдсет-
  • сарпсборг 08

Спортният директор на скандинавския клуб Томас Бернтсен не пожела да каже точната трансферна сума по сделката пред „VG“

В Норвегия: ЦСКА ще плати между между 500 и 700 хиляди евро за халф - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на ЦСКА ще плати между между 500 и 700 хиляди евро на норвежкия Сарпсборг 08 за халфа Джонатан Линдсет, съобщава изданието „VG“. В норвежки крони това се изразява на между 5 и 7 милиона.

Спортният директор на скандинавския клуб Томас Бернтсен не пожела да каже точната трансферна сума по сделката пред „VG“.

„Имаше дълги преговори, но в крайна сметка стигнахме до момент, в който офертата ни удовлетворяваше нас като клуб, така и Джонатан“, сподели Бернтсен.

Линдсет е на 26 години. Играе като централен или десен полузащитник. Силният му крак е десният.

За Сарпсборг 08 Линдсет има 100 мача, 18 гола и 13 асистенции от 2019 г. до днес. Преди това е бил футболист на Одд и Мьондален.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реал

    1 0 Отговор
    Само не разбрах от кое ниво на норвежкият футбол е, 3-то или 4-то.