Last news in Fakti

29 Юли, 2022 06:59 3 244 11

Мъри Стоилов: Това е исторически ден за последните 10 години на Левски

  • левски-
  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • паок

Според треньора тепърва предстоят най-тежките мачове

Мъри Стоилов: Това е исторически ден за последните 10 години на Левски - 1
Снимка: БГНЕС


Наставникът на Левски наречен отстраняването на ПАОК исторически ден "синия" клуб в рамките на последните 10 години. Столичният гранд завъртя равенство 1:1 в Солун, като с общ резултат 3:1 успя да прогресира напред. Според Мъри тепърва предстоят най-тежките мачове.

„Бяха два мача, обединени в един. Това е исторически ден за последните 10 години на Левски. Върнахме европейското поведение на Левски. Поздравявам всички левскари. Дойде малко в повече това ниво, на ПАОК“, започна специалистът.

„В този мач ПАОК имаха инициативата. Ние също искахме да ги притиснем, но напрежението ни върна назад. Играхме чудесно в защита, и на двата тима головете бяха с малко късмет. С оглед и на двата мача заслужаваме предимството. Имахме 5 положения в София, те – само 1. Може би си мислеха, че се връщат два гола лесно. Поздравявам почитателите, изживяхме много в послендите месеци. Изключителен реалист съм обаче – в следващия кръг ще е по-трудно, след като ние ще трябва да градим играта, а там имаме някои затруднения все още. Да се порадваме днес. Очаквам сериозни проблеми срещу отбори, които са по-ниско ниво от ПАОК, а оттук насетне всички ще са от по-ниска класа. Все още имаме проблеми в решаването на ребусите срещу прибрани тимове“.

„С всеки изминал ден тимът трупа футболна увереност. През целия мач феновете на ПАОК не спряха да подкрепят клуба си. На „Герена“ имаме дори по-добра публика. Очаквам да мислим до август месец изцяло за представянията в евротурнирите“, завърши Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гола на ПАОК

    16 4 Отговор
    Ясно се видя че Ники е вратата на който не може да се разчита! В единствената атака срещу него му вкараха гол! В него момент ясно си пролича че човека гледа играта, а не чете и не мисли какво следва в следващия момент! Ако знаеше да мисли, той щеше да изпревари в посрещането гръцкия нападател!

    Коментиран от #8

  • 2 мухаха

    11 21 Отговор
    Да не са отстранили Реал Мадрид,щото ПАОК е гръцки средняк, за последно ставал Шампион преди 40 години....

    Коментиран от #4, #9

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 5 Отговор
    ЛЕВСКИ ОЛЕ
  • 4 2018 година стават шампиони

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "мухаха":

    За втори път след 1985 стават шампион!
  • 5 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 5 Отговор
    Стоилов ги понаучи да играят в защита,а Сираков им донесе късмета.Ако някой ме бе накарал да залагам върху този мач....нямаше да позная ни сега ни преди!Браво налевски,а пропо какво направи кочината???Снощи си легнах по рано,след 1:0 за Левски за да не урочасам работата!

    Коментиран от #6

  • 6 Батман от Прилеп

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Биха с 4:0 ,Гьорче от Македония ,някъде в северната част.

    Коментиран от #7

  • 7 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "Батман от Прилеп":

    видях ги .по големия брат ,победи по-малкия.Ако сега играеха Гунди,Котков,Начко Михайлов,Христакиев,Дебърски,соколов имаше един защитник от Академик софия ,забравих му името.Ако играеха футболистите от онова време,щеше да има красив футбол.сега е ритане и гонене на топката.ПС.докато играеше в локо софия при Начко и Здравков бе добър.Хубав денЩе ходя на пазар.Утре,чакам Слънцето ми да ме огрее!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Левскар

    3 4 Отговор

    До коментар #2 от "мухаха":

    За последно стана четвъртфиналист в лигата на конференциите само преди няколко месеца. За последно има бюджет от 50 милиона евро!!!!! За последно има коефициент от 25 в УЕФА.
  • 10 Красимир Петров

    4 3 Отговор
    Тия все едно са отсртанили Барселона

    Коментиран от #11

  • 11 табсо

    2 2 Отговор

    До коментар #10 от "Красимир Петров":

    Е..ПАОК не е Гьорче Петров.