Last news in Fakti

4 Август, 2022 17:03 3 024 0

Обамеянг се завръща в Англия, за да вбеси Арсенал

  • пиер-емерик обамеянг-
  • барселона-
  • челси-
  • арсенал

Габонецът може скоро отново да играе във Висшата лига

Обамеянг се завръща в Англия, за да вбеси Арсенал - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият капитан на Арсенал - Пиер-Емерик Обамеянг, може скоро да се завърне във Висшата лига, но с екипа на Челси. Това поне твърди спортният журналист Фабрицио Романо.

Смята се, че габонецът е влязъл в контакт с представители на „сините от Стамфорд Бридж“, за да обсъдят възможността той да се завърне в английското първенство.

На този етап Барселона не е получил официална оферта от „лондончани“, но шансовете нападателят да бъде продаден са огромни с оглед нуждата от свиване на бюджетната рамка за заплати в клуба с привличането на толкова много високопрофилни футболисти през това лято.

Несъмнено Обамеянг би вбесил всички в Арсенал, защото той вече се врече във вярност на „артилеристите“ при напускането си през зимата. Това обаче не попречи на някои негови предшественици в миналото, като Ашли Коул, Робин ван Перси и Еманюел Адебайор. Току виж и той последва техния пример.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА