Last news in Fakti

6 Август, 2022 13:03 787 0

Триумфално завръщане за Лаказет в Лион

  • аячо-
  • олимпик лион-
  • александър лаказет

Подновяването на сезона във Франция бе особено интригуващо

Триумфално завръщане за Лаказет в Лион - 1
Снимка: БГНЕС

Френската Лига 1 официално се завърна с мач между Олимпик Лион и Аячо, като това беляза и завръщането на Александър Лаказет в лагера на „хлапетата“.

Домакините спечелиха 2:1 един мач, в който видяхме и два червени картона още през първото полувреме.

Лаказет даде асистенция на Тете за първия гол през кампанията, а след това сам се разписа от дузпа в 22'.

Антони Лопес обаче имаше други планове за двубоя и той направи дузпа в 27', за която бе и изгонен от терена. Това наложи смяна за вратар, като в игра се включи Реми Руи. Той обаче не успя да спаси удара от бялата точка на Тома Мангани.

Мачът определено се изнерви доста след динамиката на първия половин час. Последваха множество жълти картони, а Роман Амума удари съперник с лакът, за да си изпроси второ официално предупреждение в добавеното време и отново изравни съставите на терена до 10 на 10.

През второто полувреме Лион наложи контрол върху играта и успешно стигна до трите точки, запазвайки крайното 2:1.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА