Last news in Fakti

7 Август, 2022 20:28 2 462 0

Холанд превзе и Висшата лига с дебюта си

  • манчестър сити-
  • уест хям юнайтед-
  • ерлинг холанд

Норвежецът изкова успеха над Уест Хям

Холанд превзе и Висшата лига с дебюта си - 1
Снимка: БГНЕС

Уест Хям Юнайтед и Манчестър Сити завършиха 0:2 в последния мач от първия кръг на английската Висша лига, благодарение на дебютните попадения на Ерлинг Холанд.

Норвежецът изкова успеха на „гражданите“, като сам изработи дузпа в 36' и я реализира, а след почивката се озова на върха на отлично дълго подаване на Кевин де Бройне, за да преодолее за втори път Алфонс Ареола.

Вратарят на „чуковете“ се включи от резервната скамейка, след като Лукаш Фабиански се контузи в средата на първото полувреме. Нещастието за Ареола бе, че и направи нарушението за наказателния удар.

Домакините бяха практически неутрализирани при всичките им опити за нещо по-интересно в далечния край на игрището и дори влизането от скамейката на Джанлука Скамака не даде очаквания резултат, макар италианецът да раздвижи играта.

Трите точки ще пътуват за Манчестър, докато Уест Хям ще трябва да чака, за да открие точковия си актив.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА