Last news in Fakti

26 Юни, 2013 19:00 1 112 0

Батков: Няма да има прахосване в Левски

  • батков-
  • левски-
  • прахосване-
  • трансфер
Батков: Няма да има прахосване в Левски - 1
Снимка: БГНЕС
Собственикът на Левски Тодор Батков обяви, че "сините" се нуждаят от подсилване преди старта в Европа, но лично той няма да повтаря стари грешки при селекцията. 
 
"Притеснявам се, че в мачовете срещу казахстанците ще бъдем със същата отбрана. Със сигурност няма да успеем да вземем защитник до първите два двубоя. Имаме 7 предложения за защитници, но сега е моментът, в който всеки от тях изчаква. Искат да играят в Барселона", обясни Батков пред "Лайвспорт". 
 
Адвокатът не вижда смисъл от усилване на атаката при наличието на Карвальо, Чаворски, Силва, Генков, дори и Арс. 
 
"Държа да подчертая, че няма да плащаме трансферна сума за защитника. Дотук с безразборното прахосване на пари за щяло и нещяло! Писна ми само да давам, а накрая да колекционираме калъфки и да слушам обяснения как малко не ни достигнало. Стига толкова!" 
 
"Бюджетът ще бъде редуциран. За какво да плащаме огромни суми, ако играем само в "А" група?! Възнагражденията ще бъдат обвързани с резултатите, схемата на плащане също. Така беше преди 6-7 години. И аз, и Наско смятаме, че това е най-разумно и справедливо". 
 
"Няма да правя гръмки изказвания, но при така стеклия се жребий, защо да не мислим за класиране в групова фаза", каза Батков. Въпреки това той има едно наум с жребия предвид шумните провали през последните години.a


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА