Last news in Fakti

9 Август, 2022 11:34 2 216 4

13-годишен роден талант донесе трофей на Атлетико Мадрид с победен гол срещу Бенфика

  • даниел димов-
  • атлетико мадрид-
  • бенфика-
  • футбол

Младият българин е минал през школите на Райо Валекано и Хетафе, а през 2018 година стана част от Атлетико Мадрид

13-годишен роден талант донесе трофей на Атлетико Мадрид с победен гол срещу Бенфика - 1

Българският талант Даниел Димов продължава да впечатлява с представянето си в академията на Атлетико Мадрид. 13-годишният нападател демонстрира голмайсторския си нюх през миналия сезон и от новата кампания ще играе за формацията на една година по-големите от него, което е доказателство за прогреса му.

Наскоро Димов и съотборниците му взеха участие в престижния турнир FootMania в Португалия. В състезанието взеха участие 62 отбора, а Атлетико стигна до финала, където победи Бенфика с гол на Димов. Българинът се разписа със странична ножица и се превърна в герой за “дюшекчиите”.

През пролетта Дани Димов направи фурор и на друг елитен турнир за подрастващи - IberoCup. Тогава с негово попадение Атлетико надви Беленензеш на полуфиналите, но след това отстъпи на Академия Хаджи.

Младият българин е минал през школите на Райо Валекано и Хетафе, а през 2018 година стана част от Атлетико Мадрид.

13-годишен роден талант донесе трофей на Атлетико Мадрид с победен гол срещу Бенфика


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Браво !

    8 0 Отговор
    Браво Дани! И най важното никакъв допир с нашите национали след време! Ще се разболееш от мързел и няма лек. Виж нашите пишман ритни топковци!
  • 2 Ммм, да

    4 1 Отговор
    Браво на детенцето. Дано има успех.
    На запад окончанието" а" във фамилията на жената не се слага. Името Даниел може да бъде и мъжко и женско /това на запад, в случая в Испания /, та на снимката виждам едно много хубаво момиченце. И въпросът ми е :това детенце момче или момиченце е?
  • 3 Браво на Дани

    4 0 Отговор
    Родителите да му разкажат биографията на Божинката и на Ники, за да научи по чии стъпки да не върви! А и за да не изгори надеждите на цял един народ, който чака някой като Дани да поведе националите за да зарадват тълпата и да напълнят националния стадион!
  • 4 гост

    1 0 Отговор
    Браво! Да продължава в същия дух - успех и късмет! Съвет към родителите - да му отрежат безобразната кичара! Няма някакъв смисъл от нея - едва ли сам си е избрал визията, нито ще го направи по-добър, нито по-различен или значим от другите, а по-скоро пречи на играта му и прави лошо впечатление! Учуден съм, че ръководството на такава академия допуска това!