Last news in Fakti

14 Август, 2022 16:36 1 149 0

Икарди е отворен за трансфер в отбора Манчестър Юнайтед

  • мауро икарди-
  • псж-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

Информацията гласи, че се очаква от „Олд Трафорд“  да предложат да вземат 29-годишния нападател под наем с опцията за откупуването му следващото лято

Икарди е отворен за трансфер в отбора Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Пари Сен Жермен Мауро Икарди е отворен за трансфер в отбора Манчестър Юнайтед, пише „TyC Sports“. На аржентинския национал вече беше заявено, че е свободен да напусне парижани, тъй като френските шампиони се стремят да се освободят от ненужните играчи преди края на трансферниня прозорец.

Информацията гласи, че се очаква от „Олд Трафорд“ да предложат да вземат 29-годишния нападател под наем с опцията за откупуването му следващото лято. „Червените дяволи“ искат да се подсилят с нов таран заради несигурното бъдеще на Криситано Роналдо и неубедителната форма на Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал.

Агентът и съпругата на Икарди - Уанда Нара, води преговорите за бъдещето му, като се твърди, че аржентинецът е набелязан от турския гранд Галатасарай.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА