Last news in Fakti

16 Август, 2022 08:08 2 130 4

На Ерик тен Хаг започва да му писва от поведението на Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига-
  • ерик тен хаг

Твърди се, че Кристиано често седи сам по време на обяд и страни от съотборниците си

На Ерик тен Хаг започва да му писва от поведението на Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС


Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е все по-склонен да се раздели с нападателя Кристиано Роналдо. На нидерландеца започва да му писва от поведението на 37-годишния португалец, който с нищо не помага за излизане от трудната ситуация, в която тимът се намира, пише "Атлетик".

Роналдо първо пропусна цялата подготовка на "червените дяволи" поради "лични причини". Впоследствие се появи на базата с агента си и поиска трансфер. Междувременно Тен Хаг през цялото време правеше усилия да убеди португалеца да остане. Той искаше да има опитния футболист на разположение и се надяваше, че може да разчита на него да е лидерът, който да поведе отбора в правилната посока.

След като се оказа, че няма много желаещи да го привлекат, Кристиано реши да прекрати бойкота си и да се завърне на "Олд Трафорд". Това обаче не се отразява много добре на обстановката в съблекалнята. Твърди се, че той често седи сам по време на обяд и страни от съотборниците си. Освен това той постоянно недоволства по време на тренировки и спори с наставника заради високата преса, която той иска да налага.

Освен това по време на загубата с 0:4 от Брентфорд Роналдо не показа нищо впечатляващо с играта си, но за сметка на това само ръкомахаше и се сърдеше на грешките на съотборниците си. След мача пък той отново не поздрави феновете на "Червените дяволи", след което размени думи с помощник-треньора Стив Макларън.

Всичко това е накарало Тен Хаг рязко да промени позицията си относно Роналдо и той вече не го иска в състава си. Шефовете също са склонни да го продадат, но преди това искат да са сигурни, че могат да му намерят заместник. За момента обаче това се оказва трудна задача, като клубът се размина с доста имена, сред които Мауро Икарди, Раул де Томас, Марко Арнаутович и Алваро Мората. Така ситуацията остава патова, но нищо чудно тя да се промени до края на трансферния прозорец.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Коментар

    14 2 Отговор
    Превърнаха тази хубава игра в ламтеж за още и още пари????
    А едно време футболистите се раздаваха главно заради зрителите и самата игра!!!
    Сега не моиш ги накара да играят?!

    А за бг футболягите направо нямам думи!
    Самочувствието им е по-високо от това на Роналдо, а реално бг футболната кооперативна лига (на малки врати) ги бие както по международни успехи, така и по футболни умения!!!

    Така ще е, докато не обвържат успехите със заплащането!!!
    Нормално ли е един ритнитопковец (пък бил той и сред най-добрите) да струва стотици милиони, а един прекрасен лекар (напр.) да е много по-долу???
  • 3 фен

    6 4 Отговор
    Най-големия лигльо в историята ...... сърдитко петко няма съмнение че е един от най-великите ама е като някоя примадона
  • 4 грешка

    6 4 Отговор
    Грешка бе, че Роналдо премина в Ман Юнайтед.
    Сегашния отбор няма нищо общо с отбора в който Роналдо бе играл.
    Сегашния не просто не се бори да спечели всеки турнир в който играе, но и просто се опитва да някак да оцелее в средата на класирането. Нещо, което борбения и готов да воюва на всички фронтове футболист не желае.
    Роналдо е вдъхновение за милиони спортисти. И не толкова с огромния си талант, но заради дисциплината, професионализма си и жаждата за успехи.
    Те тези неща ги няма в Манчестър Юнайтед и затова и Роналдо драпа да се махне.
    ПП. Твърде показателен е факта, че никой от големите съвременни звезди не иска да се ходи в тима.