Last news in Fakti

16 Август, 2022 20:33 1 286 0

Бивш халф на Манчестър Юнайтед е пред напускане на ПСЖ

  • андер ерера-
  • псж-
  • атлетик билбао-
  • манчестър юнайтед

Испанецът струваше €36 млн. на „червените дяволи“ през 2014 г.

Бивш халф на Манчестър Юнайтед е пред напускане на ПСЖ - 1
Снимка: БГНЕС

Кариерата на Андер Ерера е напът да направи пълен кръг обратно към Атлетик Билбао, след като днес El Chiringuito съобщи, че ПСЖ е готов да го продаде обратно на испанския тим.

33-годишният централен полузащитник разполагаше с огромен потенциал в началото на кариерата си, когато рано-рано Манчестър Юнайтед плати за него €36 млн.

През 2019 г. обаче той бе освободен от ангажиментите си на „Олд Трафорд“, за да подпише без пари с „парижани“, но и там не успя да разгърне качествата си.

Ерера дори стигна до националния отбор на Испания през 2016 г. в конкуренцията на Шави, Андрес Иниеста и Франсеск Фабрегас, но записа само 2 мача и повече така и не бе повикан в „Ла Фурия“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА