Last news in Fakti

19 Август, 2022 14:34 4 125 5

Кюстендилеца: Имаме достатъчно врагове, а се самоизяждаме

  • цска-
  • футбол-
  • иван велчев-
  • иван велчев-кюстендилеца-
  • сектор г-
  • бой-
  • фенове

На мач на ЦСКА не съм бил от 15 май, не мисля и да ходя скоро

Кюстендилеца: Имаме достатъчно врагове, а се самоизяждаме - 1

Един от лидерите на Сектор Г – Иван Велчев, коментира снощните събития в знаковата за феновете на ЦСКА северна трибуна.

Кюстендилеца написа в личния си профил във Фейсбук, че на мач на „червените“ не е присъствал от загубения финал за Купата на България и че не желае да дава оценка на кадрите, на които се виждат бягащи фенове на ЦСКА в сектора.

Ето какво написа той:

„На мач на ЦСКА не съм бил от 15 май, не мисля и да ходя скоро. Вчера нито съм бил на стадиона, нито съм бил около него. Никой не мисля да заклеймявам ,нито да давам крайни оценки. Истината е че сме на път да сринем нещо което градихме с години. Никога не ми е било приятно да виждам боища между наши, имаме достатъчно врагове, а се самоизяждаме“.

Кюстендилеца: Имаме достатъчно врагове, а се самоизяждаме


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бога

    6 3 Отговор
    Сега обикновените фенове да направят пълен бойкот срещу Гриша Ганчев докато не изгони помиярите като Росен Животното, Енилалс и не ги ИЗГОНИ от Дървеното. Кой даде баджа на Животното за мача-обикновен платен фен!!? Това е коронен номер на Енималс : Взимат баджове влизат с платените им хора, след това дават 100 лв на охраната ( те се познават с шефа на охраната от Делта гардс и играят с него) и някой от Енималс илизиза и вкарват хора на стадиона срещу заплащане на хора без билети. После Гришата се чуди защо на стадиона има 5000-7000 души, а са продадени 4000 лв билета. После ще ми говорят, че не са ПЛАТЕНИ!!!??

    Коментиран от #4

  • 2 Майора

    3 1 Отговор
    Естествено, че не мислиш да ходиш на мачове на ЦСКА! За това ти плащат! Да ходиш ти плащаха и да не ходиш ти плащат още повече.
    От такива фенове като теб ЦСКА няма нужда.
  • 3 кУмУнист

    7 1 Отговор
    Какви врагове те гонят тебе бе дишащ лепило тип, във футбола в спорта няма врагове, има противници, врагове има само в болните глави на такива като теб. Има проблеми, финансови или административни, има хора пречещи, но врагове в спорта няма, работата ви е да си гледате отбора, да му се радвате и да тъжите с него, да се бъзикате с противника, но врагове сте вие на нарко пазара , фракция срещу фракция, отбор срещу отбор шмъркалки.
  • 4 кУмУнист

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Бога":

    Само, че емблемата на Литекс, ааа пардон на ЦСКА е собственост на тези фракции, да не се наложи Ганчев да дава още 8 млн да си я откупува наново или да се окаже, че емблемата станала собственост на другите припоци от 1948.
  • 5 Ники чука

    0 0 Отговор
    ходиш плащат не ходиш не плащат
    Стой си у вас загубата не е голяма