Last news in Fakti

24 Август, 2022 11:52 1 710 2

Лудогорец на крачка от голям бразилски трансфер

  • густаво нонато сантана-
  • нонато-
  • лудогорец-
  • интернасионал-
  • флуминензе-
  • футбол

Густаво Нонато Сантана е собственост на Интернасионал, но в момента играе под наем във Флуминензе

Лудогорец на крачка от голям бразилски трансфер - 1
Снимка: БГНЕС

Българският шампион Лудогорец е на крачка от трансфер на бразилски полузащитник, твърди местният журналист Жорже Никола в собственото си предаване в „YouTube“. Става дума за Густаво Нонато Сантана, известен като Нонато.

24-годишният халф е собственост на Интернасионал, но в момента играе под наем във Флуминензе. Според информацията, „орлите“ са направили оферта към клуба, държащ правата на Нонато, а предложението е било прието.

Смята се, че трансферът е сигурен и халфът дори няма да вземе участие в утрешния полуфинал за Купата на Бразилия, в който Флуминензе приема Коринтианс.

Нонато играе за Флуминензе като преотстъпен от миналото лятото с договор до края на 2022-а година. От началото на тази година той е взел участие в 34 мача за тима, в които е отбелязал четири гола и е дал пет асистенции. Според портала „Transfermarkt“ цената му в момента е 1,8 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 стратег

    2 0 Отговор
    Айде стига ги мъкнахте тези чужденци в отбора!
    В момента Лудите ако поискат могат да излизат само с български играчи и пак да са шампиони.
    И пак ще са в групите на ЛЕ почти всяка година.

    Най-разумно е да ограничат трансферите и да смъклнат чужденците до 3-а в игра. Това бибило дожбре за тях както финансово, така спортно-технически, а и феновете ще им се увеличат.
    Този техен имидж - на чакалня за стотици бразилци и др подобни им удря по рейтинга.
  • 2 Сантана

    0 0 Отговор
    Пак Сантана. Един продадоха да вземат друг? Ще го видим дали е по-добър от предният.