Last news in Fakti

24 Август, 2022 14:03 1 157 3

Христо Стоичков е сигурен, че това ще бъде годината на Лионел Меси

  • лионел меси-
  • футбол-
  • псж-
  • христо стоичков

Виждам го, че е бърз, сръчен, с голов нюх и винаги готов да направи асистенция

Христо Стоичков е сигурен, че това ще бъде годината на Лионел Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на българския футбол Христо Стоичков е сигурен, че това ще бъде годината на Лионел Меси, както в клубния му отбор Пари Сен Жермен, така и в националния на Аржентина. Българинът направи тази прогноза в интервю за аржентинското издание „Оле“.

Стоичков вярва, че след неочакваното му напускане на Барселона и трудната адаптация в Париж, вторият сезон на Меси ще бъде много силен. Този път аржентинецът е успял да направи пълноценна подготовка, което е голямата разлика.

„Виждам го, че е бърз, сръчен, с голов нюх и винаги готов да направи асистенция“, увери носителят на „Златната топка“ от 1994-а година.

„През 2021-ва страдаше заради езика, но това ще бъде неговата година. В националния отбор е щастлив“, сигурен е Стоичков.

Христо Стоичков коментира и темата, че Лионел Меси не е сред 30-те футболисти, които могат да спечелят „Златната топка“.

„Нямам и най-малката идея как се гласува за „Златната топка“, но „Франс Футбол“ показа, че няма личности“, смята още българинът.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    6 0 Отговор
    Чуеш ли прогнозата на стоичков значи точно обратно се случва
  • 2 бягай бе

    4 0 Отговор
    цървул! Като кажeш нещо,?!,става отбратно....
  • 3 Лео Гредата

    1 0 Отговор
    Меси се оказа медиен балон.