Last news in Fakti

27 Август, 2022 09:10 1 560 7

ЦСКА 1948 атакува звездите на Левски

  • цска-
  • левски-
  • играчи-
  • хосе кордоба

Става въпрос за играчи като Уелтон, Хосе Кордоба и част от талантите на тима

ЦСКА 1948 атакува звездите на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Новината за милионите, които са нужни на Левски, бързо обиколи цяла България. И някои решиха да се възползват от това. Първи на опашката е ЦСКА 1948. "Червените" са започнали офанзива с оферти за звездите на "сините", пише "Мач Телеграф". Става въпрос за играчи като Уелтон, Хосе Кордоба и част от талантите на тима. На този етап от "Герена" гледат отвисоко на тези предложения, защото се надяват на друг развой след срещата, която бе организирана във вторник, предава gong.bg.

Не е тайна обаче, че в Левски може да бъдат принудени да продават играчи. За тази неприятна развръзка първи намекна Станимир Стоилов, а след това Иво Ивков потвърди.

"Червените", които победиха Левски на старта на първенството с 1:0, пък не крият, че този сезон амбициите им са за нещо повече от място в първата шестица. Вчера от клуба хвърлиха бомба, след като привлякоха един от най-силно представящите се играчи в родното първенство - Радослав Кирилов.

Иначе доста се шуми за интерес към играчите на Левски от страна на чужди клубове. Самият Станимир Стоилов обаче призна, че предложенията, пристигнали за Уелтон, Кордоба и Сундберг не са такива, каквито на "Герена" биха искали да получат. В това число влиза и Билал Бари, който бе спряган за Спортинг Лисабон.

В ЦСКА 1948 имат богат опит в отмъкване на играчи на Левски. Става дума най-вече за кадри от школата на "сините".


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пепи

    7 2 Отговор
    А фенове откъде ще си купят?

    Коментиран от #7

  • 2 Специалиста

    3 1 Отговор
    Никой тук не разбира футбола не разбира футбола повече от Супата! Хиената може и да отмъкне половината отбор на Левски! Чух че се скарали с етрополското цска за Ники Михайлов, всеки викал "вземи го ти че да станем шампиони"! Даже и Разград се включил в пробутването!
  • 3 2020

    5 0 Отговор
    Бари го искат в Спортинг, ама в електронната игра - да бара......
  • 4 кУмУнист

    3 1 Отговор
    Цецко пак е прекалил с белото, взел един мач и се помисли за велик, чакай сезона сега започва а и няколко отбора са с мачове по малко, след месец да не се окажат в средата на класирането. Ония -София са от Алиекспрес, а на Цеката отбора е от Илиенци, реплика на репликата
  • 5 кУмУнист

    5 2 Отговор
    Цека преди да си купите на кило "легенди" и футболисти, трябваше да си купите и фенове, има едни тържища за това, викат им енималс, сектор Г, кюстендилци, пазарувай на кило.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гочо Русев

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пепи":

    От София -запад . Те не знаят на кой свят са. За някой лев и субстанции ще викат и за Глиган Грудово.