Last news in Fakti

28 Август, 2022 13:22 931 0

Тухел е отказал трансфер на Роналдо в Челси

  • тухел-
  • челси-
  • роналдо-
  • манчестър юнайтед

Това е станало по съвет на Ралф Рангинг

Мениджърът на Челси Томас Тухел е отказал трансфер на Роналдо в клуба. Според различни медии в Англия това се е случило, след като бившият временен мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник е посъветвал Тухел да не подписва с Кристиано Роналдо.

37-годишният футболист каза на Манчестър Юнайтед, че иска да напусне по-рано това лято в търсене на футбол от Шампионската лига. Челси беше един от кандидатите за нов клуб на Роналдо, но в крайна сметка лондонския тим не опита да договори португалеца, след разговори между Тухел и съсобственика на клуба Тод Бойли, предава gong.bg.

Според "Таймс", Бойли е настоял за подписването на Кристиано Роналдо, тъй като му харесва идеята да изгради атаката около него. Но Тухел се е противопоставил на трансфера по съвет на близък приятел и бивш мениджър на Юнайтед Ралф Рангник.

Съветът на Рангник не е изненадващ, след като той разкритикува способностите на Роналдо да пресира по време на мач. Това стана в края на миналия сезон.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА