Last news in Fakti

30 Август, 2022 11:48 1 938 0

Уволниха първия треньор за сезона във Висшата лига

  • скот паркър-
  • футбол-
  • висша лига-
  • борнемут

Гари О'Нийл временно ще отговаря за тима

Уволниха първия треньор за сезона във Висшата лига - 1
Снимка:

Отборът на Борнемут обяви, че е уволнил мениджъра Скот Паркър само три дни, след като бяха разгромени от Ливърпул. Мачът завърши при рекордното 9:0 за "червените". Гари О'Нийл временно ще отговаря за тима.

„Бих искал да израза благодарността си към Скот и неговия екип за техните усилия през времето, прекарано с нас. Нашата промоция обратно във Висшата лига миналия сезон под негово управление винаги ще бъде запомнена като един от най-успешните сезони в нашата история. Въпреки това, за да продължим да напредваме като отбор и клуб като цяло, безусловно е да сме съгласувани в нашата стратегия да управляваме клуба устойчиво. Трябва също така да показваме вяра и уважение един към друг. Това е подходът, който донесе толкова много успехи на този клуб в новата история и подходът, от който няма да се отклоним сега. Нашето търсене на нов старши треньор ще започне незабавно." - обяви собственикът на тима Максим Демин.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА