Last news in Fakti

30 Август, 2022 15:33 1 131 17

ЦСКА 1948: На „Армията“ имаше целенасочен план за заличаване на историята на клуба

  • цска-
  • цска 1948

От тима излязоха с официална декларация срещу събитията от „Българска армия“ на 29 август

Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с официална декларация срещу събитията на стадион „Българска армия“ на 29 август, когато бутилки и седалки полетяха към Ради Здравков и Добрин Гьонов, а след края на срещата срещу ЦСКА-София плочите на „Алеята на славата“ край стадиона с имената на Любослав Пенев и Стойчо Младенов бяха покрити с фалшиви пари, монети и кенчета от бира.

Отношението на тази част от публиката към легендите на ЦСКА показва крайна деградация на ценностите на Армията. Или целенасочен план за заличаване на историята на отбора“, написаха от 1948 в декларацията си, визирайки именно нападките към легендите на „червения“, които днес работят разделени на два лагера.

От ръководството апелират за край на агресията и провокациите по стадионите и призоваха битката да се води на терена с футболни доводи, а не по трибуните с хвърляне на предмети.

Припомняме, че ЦСКА-София спечели с 2:1 „Армейското дерби“, след като изоставаше в резултата през втората част.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Микренското борче от Академик Сф

    11 16 Отговор
    било повече цесекар от Ради Здравков, Стойчо Младенов, Любо Пенев, Мето Деянов… ти да видиш 🤣🤣🤣

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Българин

    6 16 Отговор
    Навремето имаше два СИНОДА сега има два отбора ЦСКА! Ако не беше жалко, щеше да е смешно!
  • 4 да бе да

    22 7 Отговор

    До коментар #1 от "Микренското борче от Академик Сф":

    Всички, изброени от теб легенди, са в този отбор за пари. Един няма безкористно там. Останалите са на Армията. Ето това е разликата.

    Коментиран от #5, #14

  • 5 Анонимен

    7 16 Отговор

    До коментар #4 от "да бе да":

    Ти работиш ли и ако е така не е ли и за пари?

    Коментиран от #8

  • 6 Ало Гешев

    16 4 Отговор
    Черепа го прогониха в Дубай пък някакви си цеки дето делкат парите на народа се правят благодетели на армейците!Порнография!Тези мястото им е в Белене!
  • 7 да бе да

    21 4 Отговор
    Никой нищо не е подарявал. Имаше търг за активите на ЦСКА и търгът го спечели ГГ. ДС ченгетата от ЦЕКА 8 без 10 дадоха три пъти по-малко. Нищо нечестно не е имало. След това и УЕФА призна ЦСКА-София за истинското ЦСКА и ги осъди да платят още 3 000 000 по делата на различни футболисти. Тогава, кой на кого нещо е подарил? Цялата публика застана зад отбора на Армията. Това е най-важното доказателство.
  • 8 да бе да

    18 3 Отговор

    До коментар #5 от "Анонимен":

    Няма лошо да работят там, ама да не казват, че това е автентичния ЦСКА. Защото половината от тях работят там точно това, да говорят тъпотии, друга работа нямат.

    Коментиран от #10, #15

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Анонимен

    6 15 Отговор

    До коментар #8 от "да бе да":

    А има ли автентичен ЦСКА? Автентичния фалира според законите на страната. Числото тръгна като нов клуб. Тирето го снесоха на армията както кукувица снася в чуждо гнездо. Това е голата истина.

    Коментиран от #11

  • 11 Отговор

    14 6 Отговор

    До коментар #10 от "Анонимен":

    ЦСКА е там където са феновете, на стадион НАРОДНА АРМИЯ! Може да са фалирали, но са си изкупили дълга и УЕФА ги признава за ЦСКА! А пък някой булгаристанец кво си мисли си е негов проблем! Знаем за Метлик Ботев, Берое от северна България, Локомотив от Кюстендил, и за Динамо от София знаем, а и за Левски с число и без число.

    Коментиран от #16

  • 12 Гого

    8 13 Отговор
    Браво на ЦСКА 1948,Това е ИСТИНСКОТО ЦСКА, там, където да легендите на клуба. Онова "цска" настанили се на армията - фалира, и един ден Цска 1948 ще бъде единствения цска в България, и ще заеме мястото си на Българска Армия! Стойчо и Любо взеха правилното решение. САМО ЦСКА!
  • 13 Диамантената ръка

    8 13 Отговор
    Ама вие какво очаквате, на тоя стадион играе Литекс Ловеч в момента...
  • 14 Сръбчето

    3 10 Отговор

    До коментар #4 от "да бе да":

    и всички останали гастарбайтери не са в Литекс—София за пари, а безкористно и за 2 пистички с шефчето, смешник. Освен сенилният алкохолик Чичо Пенчо и “съдружникът” Стойков НЯМА други легенди в Литекс—София!!!
  • 15 Твойто жуже закри автентичното ЦСКА

    3 10 Отговор

    До коментар #8 от "да бе да":

    за да плати само 1/5 от дълговете, щото е стиснато - кой ще плати останалите 4/5? Стига лъга: УЕФА прие ЦСКА—София за НАСЛЕДНИК, а не за истинското ЦСКА!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Фатки мисирката

    3 9 Отговор
    се е скъсал днес да се прави на трол и да фали жужето и да праска плюсчета и минусчета