Last news in Fakti

30 Август, 2022 16:03 995 1

Англичани представиха новото си попълнение с кадри от хорър класиката „Мълчанието на агнетата“ (ВИДЕО)

  • ханибал мейбри-
  • бирмингам сити-
  • манчестър юнайтед-
  • ханибал лектър

Рядко се вижда по-оригинален начин за оповестяване на новина

В света на футбола вече сякаш свикнахме да се харчат десетки и стотици милиони за нови играчи, независимо от качествата им. Представянето им пред феновете в последствие се превърна в нещо рутинно със снимки с шалче, тениска и здрависване с президента. Но английският Бирмингам Сити реши да излезе от общоприетите рамки, за да предложи едно от най-удивителните представяния на футболист, които ние лично някога сме виждали.

19-годишният тунизиец - Ханибал Мейбри, официално ще прекара следващия сезон под наем в клуба, пристигайки от Манчестър Юнайтед, като новината бе съобщена с кратко видео с препратка към хорър класиката „Мълчанието на агнетата“.

PR отделът на клуба е видял отлична възможност, за да свърже името на момчето с това на Ханибал Лектър, изигран от легендата Антъни Хопкинс.

Остава сега да видим дали Мейбри ще всява същия страх у съперниците, както своя литературен и филмов съименник.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    0 0 Отговор
    Супер тъпо