Last news in Fakti

31 Август, 2022 23:03 909 5

ЦСКА осъди половинчато ексцесиите на „Българска армия“

  • цска-
  • цска 1948

От клуба имаха нужда от няколко дни, за да се изкажат по темата

ЦСКА осъди половинчато ексцесиите на „Българска армия“ - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на ЦСКА-София имаше нужда от няколко дни и куп коментари в публичното пространство по повод ексцесиите на стадион „Българския армия“ по време на дербито срещу ЦСКА 1948. Но ето, че реакциите на крайните фенове бяха порицани, макар и половинчато.

Можем обаче да осъдим действия, които преминаха граници. ЦСКА като клуб се разграничава от поругаването и опитите за унищожаване на Алеята на славата и конкретно звездите на някои от легендите на отбора, които бяха драскани, заливани с течности и заличени. Да, и нас ни боли от решенията им, но не трябва да забравяме, че всички те са част от историята на славния тим, която не можем и не трябва да изтриваме“, написаха от клуба, като преди това отделиха далеч повече внимание върху скандиранията в хода на срещата.

Припомняме, че Ради Здравков и Добрин Гьонов бяха на практика изгонени от местата си във VIP-ложата, след като по тях полетяха седалки и бутилки от ултрасите в Сектор „А“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гуцмара

    4 1 Отговор
    Брат на брата, а? Ножките са наточени, защото селото в тях си остана завинаги!
  • 4 ХПХ

    3 1 Отговор
    Литекс ли е славния тим.
  • 5 кУмУнист

    2 0 Отговор
    На тия трябваше да им вземат 20 30хил лева и 3 мача без публика, но се разминаха, а нямали хора в БФС.