Last news in Fakti

2 Септември, 2022 16:03 1 192 0

Артета призна, че може да се наложи да използва юноши за дербито с Манчестър Юнайтед

  • арсенал-
  • манчестър юнайтед-
  • олександър зинченко-
  • томас партей-
  • мохамед елнени

Арсенал не успя да вземе още един полузащитник, а контузиите се увеличават

Артета призна, че може да се наложи да използва юноши за дербито с Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Микел Артета призна по време на днешната си пресконференция, че може да се наложи да привика хора от юношеските формации за клуба, за да запълни празнините в състава си с оглед бързо нарасналия брой контузии в тима.

Старши-треньорът на Арсенал разкри, че Мохамед Елнени ще пропусне следващите няколко месеца от терените, а Томас Партей няма да играе няколко седмици.

Олександър Зинченко също продължава да страда от травма и макар да е най-близо до завръщане, той все още не е тренирал пълноценно и най-вероятно няма да попадне в групата за срещата с Манчестър Юнайтед през уикенда.

Припомняме, че „артилеристите“ прекара часове на масата за преговори с Астън Вила, за да се опитат да привлекат Дъглас Луиз в последния ден от трансферния прозорец. Бразилецът обаче остава на „Вила Парк“, въпреки факта, че му остават 10 месеца до края на контракта.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА