Last news in Fakti

5 Септември, 2022 12:32 887 0

Брендън Роджърс: Никога не съм настоявал за подкрепа от собствениците

  • лестър-
  • брендън роджърс-
  • футбол-
  • висша лига

През уикенда отборът беше разбит с 5:2 от Брайтън и остава на дъното във Висшата лига

Брендън Роджърс: Никога не съм настоявал за подкрепа от собствениците - 1
Снимка: БГНЕС


Независимо че тимът му регистрира пета поредна загуба, мениджърът на Лестър Брендън Роджърс не говори за оставка. През уикенда отборът беше разбит с 5:2 от Брайтън и остава на дъното във Висшата лига. За сравнение, превърналият се в легенда за клуба Клаудио Раниери беше уволнен точно след пет последователни поражения.

“Аз ще продължа да върша работата си по възможно най-добрия начин и със сигурност няма да избягам от отговорност. Никога не съм настоявал да получавам подкрепа от страна на собствениците”, заяви Роджърс.

“Сутрин винаги идвам рано на базата и си тръгвам късно вечер и докато някой не ми каже нещо друго, аз ще продължа по този начин. Изправени сме пред предизвикателство и трябва да го приемем. Разполагаме с футболисти, които се стараят постоянно и трябва да извлечем максимума от тях. Няма да престана да се опитвам да променя нещата. Във футбола нещата могат да се променят бързо - постигаш един добър резултат и това може да вдъхне увереност на играчите и да последват още такива”, каза още наставникът.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА