Last news in Fakti

5 Септември, 2022 18:03 1 367 0

Арсенал губи пореден полузащитник заради контузия

  • арсенал-
  • емил смит роу

„Артилеристите“ междувременно навлизат в серия срещу тежки опоненти

Арсенал губи пореден полузащитник заради контузия - 1
Снимка: БГНЕС

Лидерът в класирането на Висшата лига - Арсенал, влиза в натоварения месец септември с нова вълна от контузии и то след загуба от Манчестър Юнайтед. Този път Емил Смит Роу е пострадал при разгрявката след края на мача на „Олд Трафорд“ и се очаква да прекара няколко седмици в лазарета, по информация на AFTV.

Плеймейкърът се явява резерва на капитана - Мартин Йодегор, като така датчанинът остава единствена опция за Микел Артета в тази зона от терена.

С травми са още Томас Партей и Мохамед Елнени. Ганаецът би могъл да е на разположение за дербито с Тотнъм след две седмици, докато египтянинът ще е извън сметките почти до края на календарната година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА