Last news in Fakti

6 Септември, 2022 12:20 1 082 1

Един от големите таланти на Армения ще играе в Efbet лига

  • жираир шагоян-
  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • селекция-
  • армения

21-годишният футболист вече е подписал договора си, но името на клуба, в който ще играе не се споменава

Един от големите таланти на Армения ще играе в Efbet лига - 1

Един от големите таланти на арменския футбол Жираир Шагоян ще продължи кариерата си в България, твърдят медиите в родината му.

21-годишният футболист вече е подписал договора си, но името на клуба, в който ще играе не се споменава. Според непотвърдена информация става дума за Ботев Пловдив.

Шагоян е собственост на Арарат-Армения, но до момента е бил под наем в БКМА Ереван. За този отбор има 6 мача, в които е вкарал 5 гола и е направил 2 асистенции от началото на сезона в арменското първенство.

Талантът играе като ляво крило, но може да действа и зад нападателя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Варна Фирм

    1 0 Отговор
    Отличен трансфер! Браво на ръководството, че виждат от какво има нужда клуба! ЦСКА купиха качествен халф в лицето на Норвежеца. Карето защита е на много добро ниво. За позицията централен нападател се конкурират двама нелоши реализатори. Липсваха само футболисти, които да пробиват сгъстена отбрана с игра един на един. Сега ЦСКА купиха трима с такъв профил! Още веднъж БРАВО!