Last news in Fakti

6 Септември, 2022 21:20 5 291 6

Усик предложи услугите си на Антъни Джошуа

  • антъни джошуа-
  • олександър усик-
  • бокс-
  • спорт

Украинецът победи за втори път Ей Джей в битка за титлите в тежка категория, след което мнозина предричат началото на края на кариерата на британеца

Усик предложи услугите си на Антъни Джошуа - 1
Снимка: БГНЕС

Олександър Усик предложи услугите си на Антъни Джошуа, ако има нужда от помощ, за да се върне обратно на ринга. Украинецът победи за втори път Ей Джей в битка за титлите в тежка категория, след което мнозина предричат началото на края на кариерата на британеца. Той загуби 3 от последните 5 мача, а сега е пред организиране на бой с Тайсън Фюри.

„Ако Антъни има нужда от помощта ми съм насреща“, обяви Усик пред „Скай Спорт“. „ Мога да помагам със спаринг или нещо друго. Той не е на 40 г., за да спира, а е на 33. Трябва да продължи да работи. Антъни не спирай! Знам, че искаше да спечели срещу мен, но той не трябва да се отказва. Тряба да продължи напред“, допълни Усик.

Украинецът обяви, че иска да се бие с Тайсън Фюри. Засега преговорите за обединяващ титлите в тежка категория бой не са напреднали. Очаква се такава битка да се проведе чак догодина. Усик коментира и момента след мача в Саудитска арабия, когато Джошуа излезе на ринга и дръпна тежка реч.

„Грешка е да се мисли, че е откраднал момента ми. Каза каквото искаше. Благодарение на Бог победата беше моя. Антъни не трябва да бъде съден за това, което направи. Той е топ атлет и добър човек“, завърши Усик.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧеренЧеп

    6 15 Отговор
    Тоя окраинския олександър нещо много се е взел на голям по примера на зеления им еврейски наркоман.
  • 2 Усик

    10 5 Отговор
    е пич, все пак украинците са руските македонци. Украйна е измислена сравнително скоро, сбирка от десетина народа но основата е руска.
  • 3 Пулев

    3 1 Отговор
    чети и се учи

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Пульо Сулев

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Пулев":

    Ни моа чита батко. Туй брадчиту гу пиши, аз диктуам.
  • 5 Слава на България

    7 1 Отговор

    До коментар #3 от "Пулев":

    Кобра, ти си постигнал топ 5 в света и си един от десетината подобни българи, ОБАЧЕ това не е достатъчно за обикновените хора. Те пак са специалисти по бокс и могат да дават съвети дори и на теб. Е, нема такава държава!!!!

    Коментиран от #6

  • 6 Aлфа Bълкът

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "Слава на България":

    Освен Чисора, по-голям боксьор побеждавал ли е?
    Машинации, слаби противници, уредени мачове, типично по български и кога трябваше да направи нещо значимо се търкаля по ринга като круша