Last news in Fakti

7 Септември, 2022 11:20 2 883 0

Мъри Стоилов прати нападател в дубъла

  • марин петков-
  • футбол-
  • дублиращ отбор-
  • нейтън олдър-
  • левски

Получилият повиквателна за националния отбор футболист отбеляза гол при домакинския успех над Арда с 2:0 в понеделник и вече на сметката си има три попадения

Мъри Стоилов прати нападател в дубъла - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Левски - Марин Петков, тренира вчера с втория отбор на "сините". 18-годишният футболист взе участие в двустранна игра на тима, воден от Елин Топузаков. Получилият повиквателна за националния отбор футболист отбеляза гол при домакинския успех над Арда с 2:0 в понеделник и вече на сметката си има три попадения.

Петков игра 20-ина минути срещу кърджалийци и е получил разрешение да вземе участие в двустранната игра на дублиращия тим. В нея игра и Нейтън Олдър. 20-годишният халф бе в групата на "сините" за двубоя с Арда, но не влезе в игра и проведе интензивно занимание с втория тим.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА