Last news in Fakti

8 Септември, 2022 00:04 1 622 2

Наполи удари звучна плесница на именития Ливърпул

  • наполи-
  • ливърпул-
  • шампионска лига

Англичаните можеха да си тръгнат от Неапол с наистина кошмарен резултат

Наполи удари звучна плесница на именития Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Наполи триумфира над Ливърпул с 4:1 в едно от големите дербита в тазгодишното издание на Шампионската лига, като дори това не бе всичко, с което англичаните можеха да си тръгнат от стадион „Диего Армандо Марадона“.

Пьотр Жиелински откри резултата още в 5' след дузпа, а десетина по-късно Виктор Осимен пропусна да се разпише от бялата точка. До края на частта обаче резултатът набъбна до 3:0, благодарение на Андре Замбо Ангиса и Джовани Симеоне.

Синът на Диего Симеоне обаче трябваше да се появи по принуда, защото Осимен получи контузия малко преди края на полувремето.

Жиелински направи 4:0 почти с подновяването на играта след почивката, а две минути по-късно Луис Диаз сложи край на свободното пропадане на „мърсисайдци“ в срещата с гола си за крайното 4:1.

Джейми Карагър коментира в социалните мрежи, че може би никога не е виждал по-слабо първо полувреме за отбора на Юрген Клоп, откакто германецът пое Ливърпул, но не бива да подценяваме и работата на Лучано Спалети, чиято философия за атакуващия футбол сработи почти перфектно в този мач.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НаблюдателенГерманец

    4 3 Отговор
    един шваба си замина, втория да си стяга багажа и той, тия дървета дето ги пуска да заминават с него !!
  • 2 Мухълист🤓🏴🌚

    1 1 Отговор
    Лузърпул отново във вихъра си, каква романтична неаполитанска вечер 👈🤩👉