Last news in Fakti

12 Септември, 2022 12:51 2 163 2

Трус в Берое: Петър Хубчев напуска

  • петър хубчев-
  • берое-
  • футбол

Треньорът е взел сам решението да си тръгне от Стара Загора, където се завърна за своя втори период начело на тима през януари тази година

Трус в Берое: Петър Хубчев напуска - 1
Снимка: БГНЕС

Петър Хубчев напуска Берое, твърди "Труд". Треньорът е взел сам решението да си тръгне от Стара Загора, където се завърна за своя втори период начело на тима през януари тази година. Предстоят срещи между двете страни, за да уточнят подробностите около оттеглянето на опитния специалист. Самият Хубчев е решен да продължи кариерата си в чужбина, ако се получи такава оферта.

През август той намекна за сериозни проблеми в клуба, но не пожела да коментира темата.

„Питайте ме само за футбол, не питайте за другото нещо, защото не се издържа - коментира той след поражението от Септември с 1:3 в София. - Каквото искате ме питайте за футбол“.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вълкът кожата си мени, но нрава никога

    4 4 Отговор
    Ясно, намерил си е друг отбор в който ще му плащат повече, така беше и като треньор на националният отбор, каза: ,,Ъъъ аз напускам,, и отиде в Левски за 30 000лв заплата давана от Божков по това време
  • 2 Уве Зелер

    2 2 Отговор
    Алкохолът не прощава!