Last news in Fakti

16 Септември, 2022 15:03 1 249 2

Арсенал взима свободен агент, за да пълни дупки в центъра

  • арсенал-
  • ксека-
  • лил

Микел Артета изпадна в остра нужда от опции в халфовата линия

Арсенал взима свободен агент, за да пълни дупки в центъра - 1
Снимка: БГНЕС

Арсенал е напът да привлече 27-годишния португалец Ксека със свободен трансфер дълбоко отвъд затварянето на трансферния прозорец, пише Daily Mirror.

Изданието смята, че Микел Артета не е доволен от факта, че не успя да привлече още един централен полузащитник през лятото, след като множество оферти бяха отказани от Юри Тилеманс и Сергей Милинкович-Савич. С Дъглас Луиз дори се водеха преговори до последния момент, но бразилецът в крайна сметка остана в Астън Вила.

Повод за острата нужда от халфове е, че Мохамед Елнени получи тежка контузия и ще пропусне голяма част от сезона, а Томас Партей често отсъства за по няколко седмици. Това оставя „артилеристите“ с прекалено малко креативни полузащитници, които да са еднакво ефективни и в двете фази на играта.

Ксека за последно игра за Лил, но договорът му с „песовете“ изтече след 5 години в клуба и няколко преотстъпвания под наем в Брага и Дижон.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъж за реализации

    0 0 Отговор
    Няо хора искат с мен д аняма реализации и да не съм в рая на живота, а в ада на живота и някога за в бъдеще да бъда убит !
    Точно заради тези хора, хора настройват хора против мен, за д не бъда приет в рая на живота !
    Тези хора всъщност са демони, българомразци, нтихрити, мерзавци и други видове вредни хора !
  • 2 Добро а не зло по природа

    1 0 Отговор
    Някои хора искат за мен да няма реализации и да не съм в рая на живота, а да бъда в ада на живота и някога за в бъдеще да бъда убит !
    Точно заради тези хора, други хора настройват хора против мен, за да не бъда приет в рая на живота !
    Тези хора всъщност са демони, българомразци, антихрити, мерзавци и други видове вредни хора, но не им личи, че са такива !