Last news in Fakti

17 Септември, 2022 14:03 10 171 7

В Милан са шокирани от качествата на Ориги: Излизат отново на пазара за централен нападател

  • милан-
  • ред бул залцбург-
  • ноа окафор-
  • дивок ориги

Възрастта на Оливие Жиру и Златан Ибрахимович притеснява все повече ръководството

В Милан са шокирани от качествата на Ориги: Излизат отново на пазара за централен нападател - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Милан е останало шокирано от качествата, които демонстрира Дивок Ориги след пристигането си с голяма заявка от Ливърпул. Това е накарало клубът да потърси нови опции за върха на атаката и Calciomercato твърди, че се следят изкъсо изявите на Ноа Окафор от Ред Бул Залцбург.

22-годишният швейцарец започна да прави много силно впечатление през този сезон. Той вече има 7 гола и 2 асистенции в 12 мача, като на два пъти дори се разписа срещу Милан и Челси в Шампионската лига.

„Росонерите“ засега могат само да са щастливи от факта, че Оливие Жиру се адаптира толкова добри и носи победи с головете и играта си. Двамата със Златан Ибрахимович обаче са съвсем в края на своите кариери и няма как на тях вече да се разчита, че ще могат да играят по 40-50 мача без почивка.

18-годишният сърбин Марко Лазетич дебютира през седмицата срещу Динамо Загреб и дори вкара един от трите гола във вратата на хърватите, но все още явно има колебания дали ще развие потенциала си достатъчно, че да се пребори за титулярно място и да се превърне в дълго чакания наследник на Андрий Шевченко, който липсва на „Сан Сиро“ вече толкова дълго време.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    15 1 Отговор
    Шокирани от наличието или от липсата на качество?
  • 2 БеГемот

    17 0 Отговор
    И аз съм шокиран...уж чета с разбиране ,а нищо не разбрах....май,някой пише без разбиране...
  • 3 Димитър Савакис

    9 0 Отговор
    Доста невярна информация като ще спомена само че Марко Лазетич който споменавате като един от голмайсторите на Милан въобще не игра и дори не беше в резервите.Трябва да сте наясно с наглед елементарни неща за да пишете статии.Сменете професията.Тази не е за вас , определено.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Роадръннър

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Димитър Савакис":

    Аз не съм сигурен дали изобщо Лазетич е картотекиран за ШЛ, защото всички квоти за неиталианци и неюноши на отбора са запълнени, а съответно играчи, покриващи изискванията за произход и години в школи на италиански отбори, няма. Затова Адли и Лазетич няма да помиришат ЕКТ тази есен.

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Барбарон

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Роадръннър":

    Лазетич игра за младежкия отбор, влезе резерва в края и вкара, но като цяло статията е леш