Last news in Fakti

17 Септември, 2022 18:03 1 972 2

Икарди се сби със съперник още в дебюта си за Галатасарай (ВИДЕО)

  • мауро икарди-
  • галатасарай-
  • трабзонспор-
  • ибрахим шекич

Аржентинецът побърза да демонстрира характера си и в Турция

Икарди се сби със съперник още в дебюта си за Галатасарай (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Мауро Икарди побърза да демонстрира лошата страна на характера си още в своя дебют за Галатасарай. Той се сби с вратаря на Трабзонспор - Ибрахим Шехич, по време на сблъсъка от местната Суперлига.

Провокатор в случая обаче бе самият страж на гостите, който обезумя при съприкосновение с противников състезател при една висока топка. Той потърси сметка от Лукас Торейра и изблъска бившия халф на Арсенал на земята. Икарди пък се притече на помощ и настана меле на терена, след което изненадващо бяха показани само няколко жълти картона. За късмет този на Шехич се оказа втори и той бе изпратен под душовете, макар да заслужаваше да бъде изгонен с директен червен картон.

Що се отнася до самата среща, Галатасарай победи с 2:1. Сержио Оливейра вкара още в 1 минута за домакините, а в 15' Ендри Джекичи изравни, докато Франсиско Калво си заби автогол, за да подари трите точки на „асланите“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нещо

    2 0 Отговор
    Май си сбъркал отбора.Поне да беше погледнал какво пише на репортажа който си качил.
  • 2 Хаха

    1 0 Отговор
    Да и.а французина пърди си най спокойно