Last news in Fakti

19 Септември, 2022 13:18 764 0

Атлетико Мадрид ще оспорва червения картон на Марио Ермосо в дербито с Реал Мадрид

  • атлетико мадрид-
  • реал мадрид-
  • марио ермосо-
  • футбол-
  • червен картон

Адвокатите на Атлетико Мадрид са подготвили видео, в което се вижда, че Ермосо едва докосва Себайос, който пада на земята

Атлетико Мадрид ще оспорва червения картон на Марио Ермосо в дербито с Реал Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

От Атлетико Мадрид обявиха, че ще подадат жалба срещу втория жълт и съответно червен картон на Марио Ермосо, получен в края на дербито срещу Реал Мадрид, съобщи вестник "Марка".

Така "червено-белите" ще се опитат да спестят наказание на основния си футболист за следващия важен мач срещу Севиля.

Адвокатите на Атлетико Мадрид са подготвили видео, в което се вижда, че Ермосо едва докосва Себайос, който пада на земята. От клуба се надяват, че решение ще бъде взето още от Дисциплинарната комисия, без да се налага да се стига до Апелативната комисия.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА