Last news in Fakti

21 Септември, 2022 08:04 1 488 1

Левски все по-близо до привличането на бразилски нападател

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • левски-
  • нападател-
  • бразилия

Към днешна дата скаути оглеждат футболисти от трите основни дивизии на Страната на кафето, за да изберат един от тях

Левски все по-близо до привличането на бразилски нападател - 1
Снимка: БГНЕС

Левски е все по-близо до привличането на нов нападател. Според “Мач Телеграф” от ръководството на “сините” са набелязали 7 бразилци за трансфер на “Герена”. Към днешна дата скаути оглеждат футболисти от трите основни дивизии на Страната на кафето, за да изберат един от тях.

Според източници от клуба сред играчите, които са в списъка на Левски, са Лукас Барселос и Габриел Консейсао. Договорите на двамата изтичат в края на годината и ако се стигне до сделка, те ще излязат без пари на клуба. Споменатите футболисти са част от втородивизионни отбори. Първият играе в момента за КСА, а вторият - за СРБ.

Към днешна дата хората на Левски, които са в Бразилия, водят разговори с набелязаните играчи. Някои от тях все още не са убедени, че искат да играят в България, а други настояват за прекалено високи заплати. Именно заради това старши треньорът Станимир Стоилов настоява да се оглеждат и съответно - водят преговори, с доста играчи, за да има със сигурност решение в края на годината.

Откакто се завърна в Левски, Мъри взе трима бразилци - Уелтън, Роналдо и Цунами, които играят много силно. Желанието на треньора е и централният нападател да е от най-футболната страна. То се засили още повече, след като титулярът на тази позиция Билал Бари се контузи тежко и вероятно няма да играе до края на сезона.

Очаква се до края на месец ноември Левски да подпише договор с новия си нападател, който да стартира зимната подготовка с тима.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един

    2 0 Отговор
    И,като се напише "бразилски нападател" непременно трябва да е супер за нашите стандарти,като че ли в Бразилия няма слаби футболисти!По-добре е да се пише къде е играл,успехи,физ.данни и т.н.,а не бразилски нападател!Аматьори сме почти във всичко!