Last news in Fakti

21 Септември, 2022 11:00 1 014 3

Саша Илич връща халф на десния бек

  • саша илич-
  • футбол-
  • иван турицов-
  • тибо вион-
  • цска

От миналия сезон насам французинът действа като дефанзивен халф, но сега ще се наложат рокади

Саша Илич връща халф на десния бек - 1
Снимка: БГНЕС

Освен с минорното настроение след загубата от Левски, в ЦСКА ще трябва да решават и нелек кадрови проблем при подновяването на шампионата. "Червените" на практика останаха без десен бек за домакинството на Пирин на 3-ти октомври, понеделник от 17:30 часа.

Както се очакваше, Дисциплинарната комисия към БФС наказа Иван Турицов за два мача след червения му картон в последната минута на Вечното дерби. Националът удари с лакът Уелтън и освен мача с благоевградчани, ще пропусне и дербито с Лудогорец в Разград на 10-ти октомври. Утежняващо обстоятелство за ЦСКА в случая обаче е контузията на Асен Дончев, който е алтернатива за десния фланг на отбраната.

Дончев получи травма в коляното в края на мача със Славия преди 10 дни, а впоследствие снимката от ядрено-магнитния му резонанс бе изпратена в клиника във Валенсия, където испанските лекари ще уточнят как да бъде проведено лечението му. Младокът се възстановява, но все още не е ясно дали ще е готов за Пирин.

Така срещу "орлетата" е твърде вероятно Саша Илич да върне Тибо Вион към изконната му позиция - десен бек. От миналия сезон насам французинът действа като дефанзивен халф, но сега ще се наложат рокади.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    1 2 Отговор
    Пишете цялото име на МЕНТЕТО още не са махнали ТИРЕТО, цска ФАЛИРА.

    Коментиран от #3

  • 2 Специалния

    1 0 Отговор
    Дано сърбина направи промени в състава и най-важното е да ги кара да играят с преса в атака и в средата на терена. Да ги подготви за това. Всички бавни футболисти нямат място в ЦСКА. Всички фенове искаха бързи и технични флангови футболисти, ръководството купи трима! Но треньора реши да ги остави извън групата за дербито, а това беше грешка! Ако новите не влязат силно и бързо в ритъм, Бамба и Назон да се ползват като крила, а Гарсез като централен нападател!
  • 3 БЪЛГАРЧЕ

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    До ушите ми достига някакво странно МУЧЕНЕ, май идва откъм Герена.