Last news in Fakti

23 Септември, 2022 17:03 1 144 0

Пол Скоулс признава, че алкохолът едва не е провалил кариерата му в Манчестър Юнайтед

  • пол скоулс-
  • манчестър юнайтед-
  • алкохол

Семейството му го е водело по баровете още от ранна възраст

Пол Скоулс признава, че алкохолът едва не е провалил кариерата му в Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Един от най-великите полузащитници в историята на футбол - Пол Скоулс, признава, че кариерата му едва не е приключила преди да започне, благодарение на алкохола. Той споделя болката си от дните на тийнейджър пред своя бивш съотборник - Фил Невил, пред talkSPORT.

Скоулс разказва, че родителите му са го водели по баровете почти през целия му живот. В началото е оставал отвън, за да рита топка, но след това е започнал активно да се присъединява към запоите, което се превърнало в проблем, когато наближава пълнолетие.

Повратният момент за него е бил, когато един от треньорите в Манчестър Юнайтед се обажда на баща му, за да сподели притесненията си, че момчето прекалено често идва пияно на тренировки. Бащата обаче не реагира, според очакванията. Той заявява, че синът му има право да се забавлява, независимо че го прави по 3-4 дни в седмицата. Тогава младият Пол разбира, че нещо в начина му на живот е сериозно сбъркано, щом собствените му родители застават на страната на алкохола, а не на бъдещето му.

Впоследствие Пол Скоулс се превръща в един от най-успешните футболисти в историята. Той вдига 11 шампионски титли с „червените дяволи“, както и 2 Шампионски лиги. В това време записва над 700 мача с червения екип, за да може днес някои от най-големите таланти в играта да бъдат сравнявани с него.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА