Last news in Fakti

23 Септември, 2022 18:33 1 248 0

Матис сравни Пол Погба с насилниците Р. Кели, Харви Уайнстийн и Бенжамен Менди

  • матис погба-
  • пол погба

Той е категоричен, че известността не прави хората добри

Матис сравни Пол Погба с насилниците Р. Кели, Харви Уайнстийн и Бенжамен Менди - 1
Снимка: БГНЕС

Братът на футболната звезда Пол Погба - Матис, за пореден път отправи атака срещу него, като този път го сравни с обвинените и признати в упражняване на насилие Р. Кели, Харви Уайнстийн и Бенжамен Менди.

Брат ми Пол, този лицемер, подмолен и престъпен човек. Маските ще паднат, както с Р. Кели, Уайнстийн и Менди. Ще видите, че отдолу не е красиво. Да си известен не означава задължително, че си добър човек. Никой не е над правосъдието“, каза Матис Погба през профила си в Twitter, въпреки че в момента се намира в ареста.

Враждата между двамата е за обвинения в изнудване от страна на футболиста на Ювентус. Той твърди, че брат му и група съмишленици са искали да изкарат милиони от джоба му, за да прикрият дискредитираща информация.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА