Last news in Fakti

24 Септември, 2022 20:33 1 688 1

Род Лейвър към Федерер: Колкото по-велик си, толкова по-тежък е този момент

  • род-
  • лейвър-
  • федерер

Австралиецът беше сред специалните гости на “О2 Арена”

Род Лейвър към Федерер: Колкото по-велик си, толкова по-тежък е този момент - 1
Снимка: БГНЕС

Eдна от най-големите легенди в историята на тениса Род Лейвър коментира оттеглянето на великия Роджър Федерер от този спорт с публикация в Туитър, предава topsport.bg.

Австралиецът беше сред специалните гости на “О2 Арена” снощи и дори си размени няколко думи с швейцареца, докато се ръкуваше с него, но въпреки това реши да се обърне към него и в социалната мрежа.

“Оттеглянето идва за всички в даден етап, но колкото по-велик е играчът, толкова по-тежък е този момент. Това беше тежко, Роджър. Смяхме се, плакахме и празнувахме заедно и ще продължим да го правим още дълго време. Благодаря ти, че си мой приятел”, написа Род Лейвър, който е сред детските идоли на Маестрото от Базел.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шушу Мушу

    1 0 Отговор
    Какво ли ще се говори , когато 2-рата ракета на България - ББорисов , спре с тениса ? Въздишка на облекчение ?