Last news in Fakti

28 Септември, 2022 15:33 769 2

Садио Мане има нужда от още време за адаптация, според бос на Байерн

  • садио мане-
  • байерн мюнхен-
  • хасан салихамиджич

Сенегалецът започна ударно, но след това изпадна в дупка

Садио Мане има нужда от още време за адаптация, според бос на Байерн - 1
Снимка: БГНЕС

Трансферът на Садио Мане в Байерн Мюнхен се приема със смесени чувства от феновете на клуба тази година, като това накара спортният директор - Хасан Салихамиджич, да призове за търпение към сенегалеца, който все още не се е адаптирал напълно към стила на отбора.

Садио Мане има нужда от още малко време, за да се адаптира към Бундеслигата. Аз лично знам как е да си нов футболист в отбор от друга държава, друг град, друга култура. Садио в момента минава през това и скоро очаквам той да се почувства комфортно и да го покаже на терена“, каза Салихамиджич, цитиран от Sportbuzzer.

Мане записа 11 мача от старта на шампионата с „баварците“, като се разписа 5 пъти. Той обаче е в серия от 6 поредни мача без попадение във всички турнири, което съвсем очаквано повдига някои въпроси.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    0 0 Отговор
    Мането не се поучи от грешката на Каутитьо и сега не може да излезе от дупката
  • 2 Стоян

    0 1 Отговор
    Всички,които са си тръгнали от Ливърпул, по собствено желание, за пари имат една и съща съдба.Ф. Коутиньо,Ж.Вайналдум.Следващия е Садио Мане.Стилът на игра на Байерн не е неговия.Колкото и време да му дават няма да се адаптира.Просто снощи,срещу Леверкузен беше излишен.А и другите около него няма да допуснат той да е фигура.И още нещо,липсва му Юрген Клоп.