Last news in Fakti

4 Октомври, 2022 16:33 925 1

Гоцев се обяви в подкрепа на бившия национален селекционер

  • светослав гоцев-
  • българия-
  • николай желязков

Ветеранът в атаката на тима ни смята, че му е дадено прекалено малко време

Гоцев се обяви в подкрепа на бившия национален селекционер - 1
Снимка: БГНЕС

Централният блокировач на националния отбор по волейбол - Светослав Гоцев, се обяви в подкрепа на напусналия старши-треньор - Николай Желязков, който веднага след Световното първенство подаде оставка и тя бе приета от ръководството на Българската федерация по волейбол.

Треньорският пост е много ветровит. Когато отборът не върви, може той да не е виновен, но е резонно да се направи треньорска смяна. Ако питате мен, реално с него тренирахме целенасочено, имахме добри моменти, времето от април до август реално той няма какво толкова да подобри и да кажем, че сме направили нещо кой знае колко. Можеше да се даде повече време, за да се гони една сработка, схема на игра и така нататък. Но това са вече взети решения, които аз не мога да променя“, сподели Гоцев в интервю за БГНЕС.

Рокадата стана факт след най-слабото представяне на „лъвовете“ в историята на този турнир. Трябва обаче да се отчете и фактът, че съставът ни е в разгара на сериозна трансформация, но и с поредица от контузии на основни фигури.

Очаква се в близките седмици да бъде излъчен нов селекционер, който да подготви тима за участие на Олимпийските игри в Париж след две години.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ото Кац

    2 0 Отговор
    Гоцев кажи калко пари направихте на мача с Мексико. След 1 вия гейм коефициентът беше 21!!! Няма такива мошенници като ВАС! Всички трябва да Ви изгонят! Не само тоя така наречен тренер с невероятните си решения диагонал да посреща!