Last news in Fakti

8 Октомври, 2022 13:03 2 607 1

Антирекорд грози ЦСКА за гостуването на Лудогорец

  • цска-
  • лудогорец

Залогът за „армейците“ е още по-голям от обичайното

Антирекорд грози ЦСКА за гостуването на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА е изправен пред угрозата да запише серия от 7 поредни гостувания на Лудогорец, в който не се е разписвал. Срещу никой клуб досега в българската история „армейците“ не са попадали в подобна серия, пише „Мач Телеграф“.

„Червените“ за последно вкараха на „орлите“ на 6 април 2018 г., когато Рубен Пинто реализира за 1:2 в 71', но след това тимът му допусна поражение с 3:2. Преди него пък Кирил Десподов бе откри резултата срещу бъдещия си клуб, а Якуб Швиерчок бе изравнил скоро след това.

Това би следвало да даде допълнителна мотивация на играчите на ЦСКА, ако искат също така да сложат край на доминацията на Лудогорец в първенството.

Двубоят на „Хювефарма Арена“ е на 10 октомври от 19:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    9 8 Отговор
    Янкулов пишете цялото име на МЕНТЕТО не се правете на ударени с мокър парцал през врата, цска ФАЛИРА