Last news in Fakti

10 Октомври, 2022 08:00 4 445 9

Илиана Раева се разплакала

  • илиана раева-
  • художествена гимнастика-
  • спорт

Смятах, че след спечелената олимпийска титла неспокойният ми дух най-сетне се е успокоил и ще гледам по друг начин на работата си

Илиана Раева се разплакала - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева разкри, че се е разплакала при звученето на музиката за някои от новите съчетания на българките.

"Смятах, че след спечелената олимпийска титла неспокойният ми дух най-сетне се е успокоил и ще гледам по друг начин на работата си. Даже, тази една година и два-три месеца наистина имах промяна. Спокойствие, радост, осъщественост… някакво блажено затишие… Изпитвах щастие от всичко, което виждах и ми се случваше в залата и около нея.

Дори абсолютната световна титла и двете спечелени квоти за Париж 2024 на изминалото световно първенство не успяха да ме изтръгнат от това спокойно море, в което вълните бяха изчезнали и изглеждаше като сапфирено езеро.

Нищо подобно! С неподозиран пулс чух някои музики за новите съчетания. Даже се разплаках от бушуващите емоции, които те предизвикаха в мен. С усещане за цунами от възторг очаквам новия сезон. Просто нямам търпение…

Бог да ни даде здраве, мир и живот!", написа Раева в социалните мрежи.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оффф

    25 2 Отговор
    Досажда !
  • 2 пешо

    25 2 Отговор
    не ни занимавайте с тая двуличница
  • 3 Топки и бухалки

    13 1 Отговор
    Сега се е разплакала, обаче йогата Наско донесе вкъщи акциите на Уефски и направиха баланса активи дългове, направо беше побесняла.
  • 4 ха ха

    7 2 Отговор
    Ако не си вкусил от горчивото, няма да познаеш вкуса на сладкото.
  • 5 Лост

    12 1 Отговор
    Да извика Тити да си поплачат заедно 😭.
  • 6 Припомнила си

    7 1 Отговор
    Пропомнила си е музиката от предните векове.Айде въз на дъртите муцуни-окрадохте страната мръсници.
  • 7 Айде,бе...

    3 0 Отговор
    Това вече е отдавна чакана новина... А дали не е и подпишнала малко - ей така, от емоция...?
  • 8 Сандо

    1 1 Отговор
    На нейните години това може да е сигнал за здравословен проблем.А колкото до спечелите световни титли - за мен те винаги ще бъдат служебна награда,нещо,което не е повод за гордост.
  • 9 Омерзен

    2 1 Отговор
    Илянче, не ни карай ние да си припомним и разплачем от всичките ти "емоционални" изблици относно Левски и Наско, политическите ти напъни за изява и т.н. - време е да се погледнеш в огледалото, да се укротиш и да се поветиш на внуците си. Българската политика и спорт се нуждаят от нови лица, а не от стари чанти като Боко и шайката му, Корнелия, Боби М. (перуката), Наско, Лечева, Кралев и т.н