Last news in Fakti

10 Октомври, 2022 11:55 1 015 0

Лапорта за Гризман: Ще получим твърдо 20 милиона евро и още 4 под формата на бонуси

  • антоан гризман-
  • футбол-
  • барселона-
  • атлетико мадрид-
  • трансфер

Ще получим и разликата, ако Атлетико го продаде за сума до 40 милиона евро

Лапорта за Гризман: Ще получим твърдо 20 милиона евро и още 4 под формата на бонуси - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Барселона Жоан Лапорта потвърдо, че Антоан Гризман вече окончателно е играч на Атлетико Мадрид. След дълги спорове за условията по перманентния трансфер на французина двата клуба се разбраха преди няколко дни. Лапорта определи сделката като „добра“ за каталунците, тъй като освен че ще получат трансферна сума, няма да се налага да плащат огромната заплата на Гризман, в случай че се бе стигнало дотам той да се завърне на „Камп Ноу“.

„Всичко е готово. Сделката е добра – ще получим твърдо 20 милиона евро и още 4 милиона под формата на бонуси. Ще получим и разликата, ако Атлетико го продаде за сума до 40 милиона евро. Ако Гризман се бе върнал, ще трябваше да му платим заплатата му от 36 милиона евро, а това щеше да бъде драма за нас“, заяви Лапорта.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА