Last news in Fakti

10 Октомври, 2022 17:03 1 957 3

Автогол с изстрел от противниковата половина - мисия „Възможна“ в австралийската Бундеслига (ВИДЕО)

  • волфсбергер-
  • рийд-
  • матиас грагер

Подобно нещо не се вижда всеки ден

Автогол с изстрел от противниковата половина - мисия „Възможна“ в австралийската Бундеслига (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Австралийската Бундеслига няма славата на един от водещите европейски шампионати, но ето, че понякога ни се налага да ви съобщаваме новини и от там. Все пак този път става дума за автогол с изстрел от противниковата половина на терена.

Матиас Грагер от Волфсбергер със сигурност ще остане в историята като автора на един от най-нелепите автоголове в историята. Той реши да върне една топка към своя вратар, след като бе навлязъл в полето на Рийд, но вместо да подаде към близките си съотборници и евентуално те да придвижат топката назад, за да спечелят време, той вложи максимална сила и това изненада Самуел Сахин-Радлингер, който бе напуснал наказателното си поле. Кълбото прехвърли стража и влетя в мрежата от около 60 метра дистанция.

За късмет на Грагер резултатът тогава просто бе намален от 2:0 на 2:1, защото, ако това попадение костваше трите точки за тима му, надали щеше някога да го преживее.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мале мале

    37 2 Отговор
    Горкият Янкулов, не прави разлика между Австрия и Австралия! Продукт на килийните училища на сорос!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.