Last news in Fakti

12 Октомври, 2022 00:25 890 1

Лайпциг остава в битката за елиминациите след нов успех над Селтик

  • селтик-
  • ред бул лайпциг-
  • шампионска лига

„Биковете“ вече имат 6 точки в актива си след ужасния старт на кампанията

Лайпциг остава в битката за елиминациите след нов успех над Селтик - 1
Снимка: БГНЕС

Селтик допусна ново поражение от Ред Бул Лайпциг, но този път с 0:2, за да видим интригата в Група F да се завързва още повече с оглед равенството между Шахтьор Донецк и Реал Мадрид в другата среща.

Попаденията за „биковете“ паднаха в последните петнайсетина минути на срещата и те бяха дело на Тимо Вернер и Емил Форсберг.

Германците бяха по-добрият отбор на терена, макар статистиката да показва, че шотландците са имали немалко положения, за да се разпишат във вратата на Янис Бласвих, който се видя принуден да замести контузения Петер Гулаши.

Този резултат гарантира, че следващият кръг ще бъде изключително интригуващ, а при определено стечение на обстоятелствата бихме могли да видим и драма до последния момент за това кой ще се озове във фазата на елиминациите, който ще продължи към Лига Европа и кой ще трябва да приключи евроучастието си още през есента.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.