Last news in Fakti

13 Октомври, 2022 00:20 2 001 0

Байерн се класира за елиминациите след само 4 кръга - 16-годишен пише история

  • виктория пилзен-
  • байерн мюнхен-
  • шампионска лига

„Баварците“ се очакваше да имат повече проблеми в тази група

Байерн се класира за елиминациите след само 4 кръга - 16-годишен пише история - 1
Снимка: БГНЕС

Виктория Пилзен отстъпи с 2:4 на Байерн Мюнхен, за да видим как германците си подсигуряват мястото във фазата на елиминациите в Шампионската лига, въпреки присъствието в групата още на Барселона и Интер.

Интригата се изгуби в рамките на първото полувреме, защото Садио Мане, Томас Мюлер и Леон Горецка на два пъти натрупаха аванс от четири гола за гостите. Лошата новина все пак е, че Мюлер се контузи и бе заменен от Матис Тел.

Пол Ванер по-късно също влезе от скамейката, за да се превърне в най-младия футболист с мач в цялата история на Шампионската лига. Момчето тази вечер бе точно на 16 години 293 дни, когато замени Дайот Упамекано в средата на втората част.

Чешкият тим междувременно зарадва своите фенове с два гола, станали дело на Адам Вълканова и Ян Климент.

Байерн вече има 12 точки и със сигурност ще завърши на едно от първите две места в Група C, защото в другата среща Барселона и Интер не се победиха в зрелищно равенство.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА